Toptracer

Toptracer geeft een hele nieuwe betekenis aan de driving range en oefen. Ervaar dezelfde ball-tracking technologie als op TV bij de pro's bij ons op de range. Er zijn meerdere spelmodes beschikbaar die geschikt zijn voor alle leeftijden en spelniveaus


Huur een bay

9 plekken

We hebben negen afslagplekken met Toptracer. Acht plekken in het openbare gedeelte en één in de lesstudio van de professionals. Toptracer zit bij onze greenfee inbegrepen. Het is ook mogelijk om alleen toptracer te gebruiken. Hiervoor vragen we € 25,- per uur en mag u met 4 mensen gebruik maken van één toptracer.


Huur een bay

Spelmodes

Toptracer Range biedt verschillende games die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus. Neem het op tegen de wereld in een langeafstandswedstrijd, speel Closest to the Pin met je vrienden, duik in geavanceerde analyses om je swing te verfijnen en zet hem virtueel op een aantal van 's werelds beste banen. Jouw ervaring van een driving range zal nooit meer hetzelfde zijn.

App

Gasten kunnen de Toptracer Range Community-app gebruiken om hun persoonlijke profielen te koppelen om toegang te krijgen tot hun hele geschiedenis van shotgegevens, inclusief specifieke clubprestatiegegevens, evenals hoe ze zich rangschikken ten opzichte van andere spelers op scoreborden. De app beschikt ook over een Toptracer Range-locator om eenvoudig uw dichtstbijzijnde Toptracer Range-faciliteit te vinden.

Graag ontvang ik meer informatie

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

 
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Geeft u even aan of het om een 9 of 18 holes ronde gaat?

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip