Beginnen met golf?

Het doel van Golfstart is om jou als beginnende golfer een betere introductie in golf te geven. Met Golfstart nemen we bewust iets meer tijd je om te leren golfen, want cijfers laten zien dat dit veel beter werkt dan een cursus in één dag of weekend.

10 lessen voor € 259,-

Golfstart is een lespakket dat bestaat uit 10 golflessen van een uur. In deze 10 lessen maak je kennis met de golfsport en haal je je NGF-golfbaanpermissie waarmee je de golfbaan op kunt om je handicap (oud-GVB) te halen.

 

Prijs per persoon en op basis van een groep van minimaal 4 personen

 

  • Inclusief NGF baanpermissie
  • Golfballen tijdens de lessen
  • Gebruik van de oefenfaciliteiten
  • 1e greenfee om op de grote baan te spelen
  • Kleedkamer met douches

 

Direct aanmelden kan via de website van Golfstart.

Wat heb ik nodig om te beginnen met golf?

Fietsen leer je niet in 1 of 2 dagen, en golfen ook niet. Golf is een knap lastige sport om onder de knie te krijgen. Om de basistechniek te leren - en die eerste goede bal lekker ver te laten vliegen - heb je als beginner vooral les nodig. Het nemen van golfles is niet verplicht, maar aan een goede basistechniek heb je heel veel, zeker als je verder gaat en je baanpermissie (en misschien zelfs je 'handicap') wilt gaan halen. Een goede techniek levert niet alleen resultaat en meer plezier op, het zorgt er ook voor dat je minder snel blessures krijgt.

Hoe haal ik mijn Golfbaanpermissie?

Golfbaanpermissie krijg je in het algemeen al na een aantal lessen en nadat je een aantal baan- en veiligheidsregels kent. De golfleraar of golflerares bepaalt of je klaar bent bent om golfbaanpermissie te krijgen. De pro vraagt dan een baanpermissiepasje voor je aan. Die golfbaanpermissie is in elk geval geldig op de golfbaan waar je op dat moment speelt en soms ook op andere banen.

Graag ontvang ik meer informatie

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via e-mail secretariaat@nngcc.nl of telefonisch 050-4062004.

Contact opnemen

Golfles aanvragen

Leuk dat je wilt lessen. Neem contact met ons op en we gaan z.s.m wat inplannen.

Contact opnemen

Welkom!

Fijn dat u bij ons wilt komen golfen, we ontvangen u graag.

 

 
Neem contact op met het secretariaat om een starttijd te reserveren. Geeft u even aan of het om een 9 of 18 holes ronde gaat?

 

050 - 406 2004 |  secretariaat@nngcc.nl

Reservering aanvragen
Datum en tijdstip

Voorspelen competitie

U kunt bij ons voorspelen op basis van de volgende voorwaarden.

 

 

  • Op basis van wederkerigheid, het gereduceerde tarief van € 40,- is dan van toepassing
  • 1e teams van de standaardklasse spelen gratis
  • Geen wederkerigheid? Dan zijn de reguliere tarieven van toepassing
Reservering aanvragen
Datum en tijdstip